Even voorstellen

Welkom op de website van sauna- en zwemvereniging NOL.
NOL staat voor: “Niets om ’t lijf”, en dat is dan ook zo.
Wij zijn een naturistische sauna- en zwemvereniging, die 1 keer per maand samenkomt in zwembad Eekeburen te Oldekerk. Op een gezellige en ontspannen sfeer genieten we van de sauna en van het naaktzwemmen. Zwembad Eekeburen heeft ook een stoomcabine, een rustruimte en een bubbelbad. In de kantine kun je een hapje en een drankje bestellen.

Wij zijn zeker geen topsportclub, maar meer gericht op gezelligheid voor jong en oud. In sommige gevallen zijn er zelfs drie generaties van één familie aanwezig, en dat is juist wat NOL zo plezierig maakt. Iedereen gaat met plezier zwemmen en maakt gebruik van de sauna, en dat soms al generaties lang. Maar: ook alleengaanden zijn van harte welkom bij NOL.

De jeugdleden zorgen voor een extra stukje sfeervorming met hun enthousiasme en daarom zijn we erg blij met die “jonkies”: daar zijn we zuinig op. Tijdens het zwemmen in Oldekerk zijn er altijd toezichthouders van de Tijdens het zwemmen in Oldekerk zijn er altijd toezichthouders van de vereniging aanwezig, herkenbaar aan hun blauwe kleding. Dit zijn volledig gediplomeerde toezichthouders of zweminstructeurs. Ook is er EHBO-deskundigheid aanwezig. Met deze mensen - maar eigenlijk met ons allemaal - houden we het op zo’n avond veilig én gezellig.